Companii

PeliFilip, selectată de Chambers Europe pentru categoria „Firma de avocatură a anului în România”

PeliFilip, selectată de Chambers Europe pentru categoria...

Autor: Roxana Rosu

26.02.2018, 11:15 211

PeliFilip a fost selectată pentru al 5-lea an consecutiv pe lista scurtă de nominalizări pentru „Firma de avocatură a anului în România” în cadrul Chambers Europe Awards 2018, după ce a primit această distincţie în anul 2015.

„Suntem onoraţi să ne aflăm din nou pe lista scurtă pentru obţinerea uneia dintre cele mai importante recunoaşteri din domeniu. PeliFilip a continuat şi în 2017 să se implice cu succes în proiecte de referinţă pentru mediul de afaceri românesc, să crească strategic, să propună soluţii creative pentru clienţi  şi să-i susţină în nevoile lor de business, menţinând acelaşi nivel înalt de calitate a serviciilor. Ne bucurăm să vedem ca aceste realizări sunt recunoscute la nivel internaţional”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Ceremonia Chambers Europe Awards 2018 va avea loc pe 20 aprilie, la Madrid.

Chambers Europe este versiunea europeană a ghidului internaţional de prestigiu Chambers and Partners, care recunoaşte în fiecare an casele de avocatură cu cele mai bune rezultate la nivel naţional şi regional.

Publicaţia Chambers and Partners realizează topurile celor mai bune case de avocatură şi ale celor mai buni avocaţi din peste 185 jurisdicţii din lume, pe baza cercetărilor realizate de propria echipă, care intervievează avocaţii şi clienţii, permiţând un grad ridicat de obiectivitate în evaluarea performanţelor acestor firme. Premiile recunosc poziţia relevantă a caselor de avocatură în regiune şi reflectă realizările notabile ale acestora pe parcursul anului, inclusiv proiecte remarcabile, creştere strategică impresionantă şi servicii excelente în relaţiile cu clienţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO