Companii

PeliPartners a asistat GTC în vânzarea clădirii de birouri Cascade Office Building, una dintre clădirile de birouri emblematice din centrul Bucureştiului, către Hungarian Crown Holding

PeliPartners a asistat GTC în vânzarea clădirii de...

Autor: Roxana Rosu

05.09.2022, 11:32 168

PeliPartners a asistat GTC, una dintre cele mai importante companii imobiliare comerciale din Europa Centrală şi de Est, în vânzarea clădirii de birouri Cascade Office Building, una dintre clădirile de birouri emblematice din centrul Bucureştiului, către Hungarian Crown Holding, o companie de investiţii imobiliare din Ungaria.

GTC a achiziţionat clădirea Cascade Office Building în 2017, iar preţul actual de vânzare a fost de  10,1 mil. euro.

Implicarea PeliParteners a presupus asistenţa extinsă a clientului pe tot parcursul procesului în ceea ce priveşte redactarea, negocierea şi semnarea documentelor tranzacţiei.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Antonia Nica (Senior Associate) şi le-a inclus pe Oana Bucşa (Senior Associate) şi Adelina Iordache (Associate), supervizate de Francisc Peli (Managing Partner).

Tranzacţia a fost finalizată în iulie 2022. În acest moment, portofoliul de clădiri de birouri al GTC România include: City Gate (Turnurile Sud şi Nord), Premium Plaza şi Premium Point. Clădirile se află în Bucureşti şi sunt certificate din punct de vedere ecologic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO