Companii

PeliPartners a asistat Jupiter Group în vânzarea centrului comercial Jupiter City către Supernova

PeliPartners a asistat Jupiter Group în vânzarea...

Autor: Roxana Rosu

25.11.2020, 11:30 200

Avocaţii PeliPartners au asistat dezvoltatorul imobiliar Jupiter Group în vânzarea Jupiter City Shopping Center către Supernova Group, o companie imobiliară privată din Austria.

Achiziţia a avut loc în luna octombrie a acestui an, iar grupul austriac are în plan să realizeze şi alte achiziţii la nivelul Europei Centrale şi de Est.

Vânzarea face parte din strategia Jupiter Group de a ieşi de pe piaţa secundară de retail, pentru a se concentra asupra Bucureştiului. Grupul  este controlat de omul de afaceri israelian Doron Ofer, familia Ofer fiind cea care a construit clădirea de birouri Cathedral Plaza din Bucureşti, de lângă Catedrala Sf. Iosif.

Deschis în 2008, Jupiter City Shopping Center Piteşti are o suprafaţă închiriabilă brută de aprox. 45.000 mp, fiind dezvoltat pe o suprafaţă de peste 17 hectare.

Echipa PeliPartners a fost condusă de Francisc Peli şi Alexandra Ioniţă (Senior Associate) şi i-a inclus pe Antonia Nică (Associate), Ana Atanasiu (Senior Associate) şi Kodru Mansour (Associate).

Avocaţii PeliPartners au fost implicaţi în unele dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa românească din ultimii 20 de ani, din domenii precum fuziuni şi achiziţii, finanţări, concurenţă, infrastructură şi concesiuni, energie, drept imobiliar şi drept societar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO