Companii

PepsiCo România devine distribuitor al brandului de seminţe, alune şi fructe deshidratate Elmas, produse de Golden Foods Snacks

PepsiCo România devine distribuitor al brandului de...

Autor: Roxana Rosu

31.03.2022, 11:17 352

Golden Foods Snacks, producător de snack-uri sărate, seminţe, alune şi fructe deshidratate, cu o fabrică în Filipeştii de Pădure, a semnat un parteneriat cu PepsiCo România, care devine distribuitor al brandului Elmas, pentru produsele de seminţe de floarea soarelui, diferite tipuri precum negre, pestriţe, albe, seminţe de dovleac, arahide, fistic, caju şi migdale.

Pentru acest an, Golden Foods Snacks şi-a bugetat peste 1 milion de euro pentru investiţii în fabrica din judeţul Prahova, pentru achiziţia clădirii, a unor maşini de ambalare noi, achiziţia unei linii pentru prăjit alune/caju.

„Atunci când ne uităm la piaţa de distribuţie din România, PepsiCo România a fost cu siguranţă prima opţiune şi suntem bucuroşi că am încheiat acest parteneriat, unde viziunea companiei PepsiCo a coincis cu valorile Golden Foods Snacks SA. Vedem această nouă etapă ca pe un moment important pentru consolidarea companiei, care ne oferă deschidere şi acces la o gamă largă de consumatori prin produsele Elmas şi să aducem în casele românilor cele mai gustoase seminţe, alune şi fructe deshidratate. Cu PepsiCo România, ne propunem să avem o expansiune la nivel naţional cu cea mai bună distribuţie şi vizibilitate în piaţă", declară Sorin Petre, Director Financiar, Golden Foods Snacks SA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO