Companii

Perry V. Zizzi, Dentons România: România se află într-o poziţie favorabilă pentru a câştiga teren în sectoare care vor sprijini creşterea economică pe termen lung, precum infrastructură, energie verde sau tehnologie

Perry V. Zizzi, managing partner al casei de avocatură Dentons România

Perry V. Zizzi, managing partner al casei de avocatură Dentons România

Autor: Cristina Roşca

25.12.2020, 00:06 209

Perry V. Zizzi, managing partner al casei de avocatură Dentons România, vorbeşte despre lecţiile învăţate în 2020, an marcat de pandemia de Covid-19 şi despre tendinţele pe care le întrevede în viitorul apropiat.

Concluziile sale vin după ce din iunie până în octombrie 2020, Dentons România a organizat întâlniri de lucru cu peste 30 de manageri de top ai companiilor locale şi multinaţionale, active în sectoare precum cel bancar, imobiliar, tehnologic, medical, energetic, agricol, de divertisment, logistic şi comercial.

„În timpul acestor discuţii a reieşit că, pentru a supravieţui erei Covid şi a deveni chiar mai puternice, companiile trebuie să posede patru calităţi cheie: adaptabilitate, flexibilitate, agilitate şi atenţie.” Astfel, afacerile care nu şi-au putut îmbunătăţi metodele de lucru, s-au trezit nepregătite pentru mediul transformat de Covid. Totodată, companiile care au alternat furnizorii de produse sau servicii, pentru a face faţă cererii crescute, au fost capabile să evite pierderile şi chiar să îşi crească vânzările.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO