Companii

Peste 3.000 de copii sunt aşteptaţi lunar la Destiny Park, primul parc tematic educaţional pentru copii, investiţie de 25 mil. lei

Urania Cremene, expertul în parenting care a conceput experienţele pentru copii

Urania Cremene, expertul în parenting care a conceput experienţele pentru copii

Autor: Florentina Niţu

05.09.2022, 00:06 1115

Destiny Park, parc tematic educaţio­nal pentru copii, amplasat lângă proiectul comercial Băneasa Shopping City, după o investiţie de aproximativ 25 de milioane de lei, ar putea atrage peste 3.000 de copii şi familiile lor lunar. Parcul se ntinde pe o suprafaţă de circa 5.000 mp şi are 43 de experienţe de role play din mul­tiple domenii printre care medicină, industrie alimentară, agricultură, in­dus­trie energetică, auto, sport sau IT.

„Un lucru foarte important este că pentru prima oară firme mici şi mari, româneşti sau multi­naţionale, se pun laolal­tă să creeze o poveste prin care să-i ajute pe copii să înţelea­gă cum toate aces­te firme din toate in­dustriile lucrea­ză între ele, astfel încât ei să aibă viaţa pe care o au“, a spus Urania Cremene, exper­tul în paren­ting care a con­ceput experienţele pentru copii, în cadrul evenimentului de deschidere oficială a Destiny Park.

Destiny Park are peste 100 de an­gajaţi şi este creat sub forma unui oraş industrial prelungit cu un cort izolat pentru evenimente unde se va afla zona de aventură şi întreaga econo­mie a parcului se bazează pe o bancă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO