Companii

Peste 30 de producători de ciocolată, de produse din ciocolată sau de vinuri vor fi prezenţi la târgul Chocolate Saga, care se desfăşoară în weekend

Peste 30 de producători de ciocolată, de produse din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.05.2023, 17:05 229

Mai bine de 30 expozanti din domeniul ciocolatei, de la producători autohtoni de ciocolată premium, la producători de cosmetice pe bază de cacao, îngheţată artizanală şi vinuri vor fi prezenţi între 26-28 mai, la Chocolate Saga. Târgul, aflat la prima ediţie, va avea loc în centrul Capitalei.

Printre expozanţi se numără producători de ciocolată precum Corinne Chocolate, laboratorul de dulciuri fără zahăr Sweeteria, producătorul de cosmetice Théobroma Secret Cacao, dar şi producătorul de vinuri Crama de Piatră şi magazinele cu îngheţată artizanală Vice Cream şi Delicii Libaneze. De asemenea, Chef Stefan Niţă, unul dintre pionierii deliciilor vegane, aduce la Chocolate Saga noul său concept – RA.I by Chef Stefan Niţă. Iar Carmela Dragomir, fondatoarea lanţului de cofetării Delice şi câştigătoarea premiului “Cea mai bună pralină din lume”, la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie şi Patiserie de la Milano, va aduce la festival produsele sale.

Cele 3 zile de târg vor include, pe lângă expoziţia cu vânzare, 10 demonstraţii live făcute de unii dintre cei mai mari maestri ciocolatieri din România, ce vor delecta vizitatorii târgului cu statui din ciocolată, praline delicioase şi decoraţiuni din ciocolată maleabilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO