Companii

Peste 50% dintre angajaţii producătorului de medicamente Antibiotice Iaşi s-au înscris pe liste pentru vaccinare

Antibiotice Iaşi a deschis un centru de vaccinare împotriva COVID în cadrul propriei unităţi de studii clinice.

Antibiotice Iaşi a deschis un centru de vaccinare împotriva COVID în cadrul propriei unităţi de studii clinice.

Autor: Georgiana Mihalache

19.01.2021, 00:06 492

♦ Etapa a doua de vaccinare include şi angajaţii din domenii cheie, cum este şi producţia de medicamente ♦ 750 dintre angajaţii Antibiotice Iaşi, cel mai mare producător român de medicamente, vor să se vaccineze în a doua etapă.

Antibiotice Iaşi a anunţat că 750 de angajaţi ai companiei s-au înscris pe listele pentru vaccinare împotriva COVID-19, având posibilitatea de a primi vaccinul în a doua etapă a campaniei. Acest lucru înseamnă un procent de 53% din totalul de peste 1.400 de angajaţi ai companiei, din calculele ZF.

„De astăzi (18 ianuarie – n.red.), oferim angajaţilor noştri, precum şi ieşenilor, posibilitatea  vaccinării anti- COVID-19 în condiţii de siguranţă. Poate sunt oameni nehotărâţi, care au anumite frici şi nu pot fi obligaţi să facă vaccinul. Dar prin exemplul personal al celor care zi de zi se vaccinează, până la urmă sunt convins că şi ei vor dori să facă vaccinul. Astăzi m-am vaccinat şi eu pentru că este important să rămânem sănătoşi şi am încredere că prin vaccinare acest lucru se va întâmpla şi ne vom întoarce cât mai curând la normalitate“, a spus Ioan Nani, directorul general al Antibiotice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO