Companii

Petrescu, proprietarul City Grill: În restaurantele mele din Centrul Vechi intră până la 6.000 de clienţi într-o zi

Petrescu, proprietarul City Grill: În  restaurantele mele din Centrul Vechi intră până la 6.000 de clienţi într-o zi

Autor: Mirabela Tiron

14.04.2012, 16:18 1699

Dragoş Mihail Petrescu, proprietarul City Grill, susţine că îl bucură acest eveniment şi orice alt eveniment care aduce turişti în Bucureşti. "Toată zona turistică a Bucureştiului va avea un surplus de clienţi cu ocazia meciului din finala Europa League. Mă aştept ca vânzările să crească cu 20%-25% faţă de o zi normală în perioada 8-10 mai", spune Petrescu. El se aşteaptă ca în cele cinci restaurante pe care le are în centrul vechi să intre 1.000 de clienţi în plus faţă de o zi normală, când sunt circa 5.000-6.000 de persoane. Un client lasă în medie 10-15 euro într-un restaurant al lui Petrescu din centrul vechi.

Omul de afaceri va merge la meciul din 9 mai pe baza unei invitaţii pe care a primit-o, potrivit lui. Centrul istoric al Capitalei, delimitat de străzi precum Lipscani, strada Franceză, Smârdan sau Şelari, este singura zonă din Capitală în care în ultimii doi ani s-au deschis peste 100 de baruri, restaurante, cafenele sau pub-uri pe străzile pietonale, ce generează afaceri anuale de peste 150 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO