Companii

Piaţa de tranzacţii imobiliare se dezgheaţă. World Class merge cu un centru de fitness de 2.000 mp în proiectul One Cotroceni Park. Tranzacţia a fost intermediată Cushman & Wakefield Echinox

Piaţa de tranzacţii imobiliare se dezgheaţă. World...

Autor: Cristina Bellu

02.02.2022, 00:04 375

Reţeaua de săli de fitness World Class, liderul pieţei de profil, se extinde cu o nouă locaţie într-un spaţiu de 2.352 metri pătraţi în cadrul proiectului One Cotroceni Park din Bucureşti, dezvoltat de One United Properties.

În urma deschiderii cen­trului World Class One Cotroceni, reţeaua de săli de fit­ness operate de World Class va ajunge la 43 de unităţi, potrivit datelor transmise de oficialii companiei.

„Credem că atât chiriaşii din clădirile de birouri, cât şi locuitorii din întreaga zonă pe care proiectul o deserveşte vor îmbina sportul cu stilul de viaţă actual şi se vor bucura de toate facilităţile proiectului“, spune Bogdan Marcu, Partner Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox, compania de consultanţă imobiliară care a intermediat această tranzacţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO