Companii

Piaţa hotelieră va avea încă 15 hoteluri până în 2024, care vor dispune de un total de 2.000 de camere

Piaţa hotelieră va avea încă 15 hoteluri până în...

Autor: Miruna Diaconu

17.11.2021, 10:00 232

Industria hotelieră se află în plină dezvoltare, iar până în 2024 vor mai fi deschise încă 15 hoteluri, care vor avea un total de 2.000 de camere, conform unei analize ZF făcută pe baza datelor raportului AM:PM al companiei globale de analiză în industria ospitalităţii STR.

Proiectele care se află în faza finală a planificării nu sunt de fapt toate proiectele în curs de dez­voltare din această perioadă, există însă şi proiecte care fie se află în faza de construcţie, fie chiar amânate.

Hilton Garden Inn Braşov, ibis Styles Sibiu, Mercure Sibiu, MGallery by Sofitel Sinaia şi Hampton by Hilton Slatina sunt doar câteva dintre proiectele care vor fi gata până în 2024. Industria hotelieră locală a trecut în ultimul an şi jumătate prin cea mai dificilă criză a sa, însă, cu toate acestea, a putut fi observată o efervescenţă în această piaţă. Multe hoteluri au fost deschise sau au fost anunţate planurile de investiţii pentru anii următori.

Cu astfel de proiecte, infra­structura hotelieră începe să se dezvolte şi în afara Bucureştiului, acolo unde există cele mai multe hoteluri sub branduri internaţionale la standarde înalte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO