Companii

Piaţa imobiliară este la turaţie maximă. Michele Nusco investeşte 70 mil. euro în Nusco City pentru a construi peste 3.000 de apartamente alături de un hotel, spaţii comerciale şi birouri

Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco

Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco

Autor: Bogdan Alecu

23.06.2021, 09:30 6358

♦ Michele Nusco, antreprenorul italian care deţine producătorul de uşi Pinum şi dezvoltatorul Nusco vrea să livreze anual cel puţin 300 de noi apartamente în zona Pipera din Capitală în următorii zece ani.

Noile proiecte rezidenţiale atrag clienţi în special din­tre cei care au cumpărat de­ja într-un alt proiect nou, dar care acum, după pande­mie, vor un upgrade, explică Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco.

„Pe timp de pandemie mulţi au decis că vor un upgrade şi au vândut sau vor să vândă şi să cumpere într-un alt proiect. Peste 50% din clienţii noştri se mută aici din alte proiecte deoarece vor mai multe facilităţi aproape de casă, mai mult spaţiu verde sau o locuinţă mai spaţioasă“, a explicat Michele Nusco.

Nusco Imobiliara, dezvoltatorul imo­bi­liar controlat de familia Nusco, a demarat în zo­na Pipera din Capitală, unde are şi show­roomul Pinum alături de o fabrică de uşi, un nou proiect rezidenţial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO