Companii

Pietro Construct, o firmă din Bucureşti, vrea să ajungă la afaceri de 2 mil. euro din renovări şi zugrăveli

Pietro Scepchin, acţionar Pietro Construct: Pandemia nu ne-a afectat, ci dimpotrivă: oamenii au stat acasă şi s-au apucat de renovat.

Pietro Scepchin, acţionar Pietro Construct: Pandemia nu ne-a afectat, ci dimpotrivă: oamenii au stat acasă şi s-au apucat de renovat.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.07.2021, 17:30 4361

♦ Circa 80% din clienţii companiei sunt persoane fizice, restul beneficiarilor fiind companii.

Pietro Scepchin, un antreprenor din domeniul construcţiilor, vrea să angajeze 100 de oameni până la finalul anului şi să atingă pragul de 2 mil. euro cifră de afaceri cu firma sa, Pietro Construct, care şi-a început activitatea în 2020, în timpul pandemiei.

„Investiţia iniţială a fost de 4.000 de euro, bani împrumutaţi. După trei luni, am ajuns la încasări de aproximativ 60.000 de euro pe lună şi un număr de 15 angajaţi“, spune Pietro Scepchin.

Circa 80% din clienţii companiei sunt persoane fizice, restul beneficiarilor fiind companii. În medie, spune antreprenorul, un con­tract ajunge la o valoare de 5.000 de euro. Compania furnizează servicii de amenajări interioare – zugrăveli, montare de plăci ceramice, instalaţii sanitare şi electrice, renovări de apartamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO