Companii

Piping Logistics, o companie belgiană, face o fabrică de componente pentru sisteme HVAC şi de stingere a incendiilor lângă Timişoara, cu o investiţie de 3 mil. euro

Piping Logistics, o companie belgiană, face o fabrică...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.03.2023, 17:00 3533

♦ Fabrica de lângă Timişoara va fi în mare parte automatizată, astfel încât numărul de angajaţi necesari să nu fie foarte mare ♦ Activitatea ar urma să înceapă cu aproximativ 15-20 de oameni.

Piping Logistics, un producător belgian de componente pentru sisteme de ventilaţii, lucrează pentru a da în funcţiune, în trimestrul al treilea al anului 2023, o fabrică lângă Timişoara, în care investiţia se va ridica la 3 milioane de euro.

„Compania noastră produce şi furnizează com­ponente pentru sprinklerele de incendiu şi pentru industria HVAC din 2006. Toate produsele noastre poartă brandul Profit. Furnizăm deocamdată o gamă largă de produse necesare pentru instalaţiile de incendiu, cu excepţia conduc­telor. Şi aici intervine activitatea Pro Piping Products“, spune Tom Rouquart, inginer tehnic de produs la Piping Logistics.

Compania este deja prezentă pe piaţa locală, unde derulează doar activităţi de im­port şi distribuţie. Anul trecut, vânzările Pro Piping Products, subsidiara grupului belgian pe piaţa locală, au ajuns la aproxi­mativ 100.000 de euro. Această firmă va fi responsabilă, începând cu acest an, cu pro­duc­ţia de conducte prefa­bricate pentru sprinkle­re, care să completeze portofoliul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO