Companii

Planul lui Octavian Iacob pentru Polisano: 1.000 de farmacii în plus la portofoliul actual de clienţi, parteneriate cu noi producători de OTC-uri şi profituri mai mari în spitale

Planul lui Octavian Iacob pentru Polisano: 1.000 de...

Autor: Ioana David

11.11.2014, 14:28 539

Octavian Iacob, directorul general al distribuitorului de medicamente Polisano, care a preluat această funcţie în luna septembrie a acestui an, spune că cea mai grea misiune a sa de până acum a fost redactarea planului de afaceri, care se întinde pe o perioadă de 36 de luni.

„Cel mai dificil a fost să realizăm un plan de lucru în care fiecare să ştie, pe faze, ce are de făcut, cine răspunde şi pâ­nă când“, a spus Iacob. 

Managerul a fost adus de preşedintele grupului, avocatul Remus Borza, după ce în august, media lunară a vânzărilor distribuitorilor, ca şi nivelul achiziţiilor de la furnizori, erau la cel mai scăzut nivel din acest an.

Planul lui Iacob arată că anul acesta distribuitorul va ajunge la 1,5 mld. lei cifra de afaceri (nivel similar cu cel de anul trecut) şi va urca la 1,53 mld. lei în 2015. De asemenea, compa­nia va avea un profit net de aproape 14 mil. lei (faţă de 9 mil. lei în 2013), potrivit datelor prezentate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO