Companii

Planurile lui Wargha Enayati după vânzarea Regina Maria: un proiect de geriatrie şi mai multe businessuri de nişă tot în domeniul medical. „Mai este mult de dezvoltat în sistemul medical românesc, potenţial există”

Planurile lui Wargha Enayati după vânzarea Regina...

Autor: Cristina Roşca

22.04.2016, 15:53 1410
Wargha Enayati, fondatorul reţelei private de sănătate Regina Maria, unul dintre cei mai importanţi jucători din sistemul privat românesc, spune că va continua să investească în acelaşi domeniu, pariul său acum fiind un proiect de geriatrie.
 
Medicul cardiolog german Wargha Enayati, originar din Iran şi cu studii în Germania, a vândut recent participaţia pe care o deţinea în cadrul Regina Maria către fondul de investiţii Mid Europa Partners. Aceştia din urmă au cumpărat de altfel întregul business în care familia Enayati era acţionar minoritar (circa 20% din acţiuni), iar fondul Advent majoritar.
 
Tranzacţia, evaluată la peste 100 mil. euro, a fost una dintre cele mai mari zece acorduri din ultimul an. Cu banii încasaţi, Wargha Enayati spune că va merge mai departe în domeniul medical. „Altceva nu am învăţat“, a spus el în cadrul conferinţei Top Tranzacţii organizată de ZF la începutul acestei săptămâni.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO