Companii

Platforma de investiţii crypto Tradesilvania din Cluj lansează un certificat pentru minerii crypto

Platforma de investiţii crypto Tradesilvania din Cluj...

Autor: Roxana Rosu

31.03.2022, 12:01 784

Tradesilvania, platforma premium de investiţii din Cluj specializată în tranzacţionarea de criptomonede, va elibera certificate pentru minerii de crypto, atât din România cât şi internaţional, document care poate fi folosit  ca document justificativ atât pentru instituţii financiare sau deducere de TVA în cazul persoanelor juridice.

Compania din Cluj estimează ca va emite în acest an între 500 şi 1000 de certificate de minare crypto. În România, numărul minerilor crypto este estimat la 10.000 de companii şi persoane fizice.

“Credem într-un ecosistem crypto dezvoltat în condiţii de maximă siguranţă, transparent şi înţeles de toţi participanţii la această piaţă. Prin emiterea certificatului, întărim misiunea companiei de a «traduce» uşor şi transparent elemente-cheie tehnice din ecosistemul crypto digital blockchain către sistemul financiar clasic. În situaţia în care clientul doreşte să clarifice sursa fondurilor din activitatea de minare în relaţie cu oricine, fie ele bănci, colaboratori sau instituţii, poate acum să facă acest lucru” a precizat Răzvan Moldovan, Co-Founder Tradesilvania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO