Platforma de investiţii ROCA, la a treia tranzacţie: preia 65% din Tremot, o companie apicolă din Băicoi cu afaceri de 6,5 mil. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 mai 2018 Autor: Ştefan Stan

♦ „Investiţia vine să rezolve dificultatea financiară a companiei şi va susţine dezvoltarea Tremot în noi domenii, precum retail şi HoReCa.“  ♦ Reprezentanţii platformei nu au comunicat însă valoarea investiţiei, dar au spus că deţin 65% din acţiunile companiei l Modelul de business al platformei urmăreşte să preia minim 60% din firmă, dar nu 100%, iar valoarea maximă a tranzacţiilor nu depăşeşte 2 milioane de euro.

Platforma de investiţii şi management ROCA, destinată companiilor româneşti în difi­cultate, a semnat ce-a de-a treia tranzacţie, cu Tremot Dobre şi Fii din Băicoi (Prahova), unul dintre principalii jucători de pe piaţa produselor apicole, al cărui business a scăzut însă cu 65% în ultimul an.

Tremot Dobre şi Fii, înfiinţată în 1992, a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de lei faţă de 18,7 milioane de lei în 2016, în timp ce pierderile s-au redus de la 4 la 1 milion de lei, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ROCA
, Rudolf Vizental
, platforma de investitii
, tranzacţie
, Tremot
, preluare
, Baicoi
, agricultura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide