Companii

Platforma Pluria, dezvoltată de Andrei Creţu şi care adună locurile pentru munca remote, şi-a dublat numărul de parteneri în ultimele două luni. „Suntem prezenţi în cele mai mari oraşe din ţară cu aproape 60 de spaţii diferite“

Platforma Pluria, dezvoltată de Andrei Creţu şi care...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.11.2020, 12:00 290

Platforma Pluria, care agregă locuri în care se poate lucra remote, fondată de antreprenorul Andrei Creţu, şi-a dublat numărul de locuri partenere în ultimele două luni şi a ajuns astfel la 60 de spaţii.

„Ne-am concentrat pe dezvoltarea reţelei în România, astfel încât să avem acoperire naţională şi să putem oferi acces la spaţii de coworking, cafenele şi hoteluri din care se poate lucra. Suntem prezenţi în cele mai mari oraşe din ţară cu aproape 60 de spaţii diferite, iar reţeaua creşte constant: Bucureştiul şi Cluj-Napoca au cel mai mare număr de spaţii de lucru, urmate de celelalte oraşe importante – Timişoara, Iaşi, Sibiu, Oradea, Târgu-Mureş, Piatra- Neamţ şi Constanţa“, spune Andrei Creţu, iniţiatorul Pluria.

În paralel cu România, Pluria se dezvoltă şi în Peninsula Iberică - Spania şi Portugalia. Momentan, există 20 de spaţii partenere în Madrid şi Barcelona. Platforma este funcţională şi în Berlin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO