• Leu / EUR4.9471
  • Leu / GBP5.7699
  • Leu / USD4.6905
Companii

Pluria, un „Uber“ al spaţiilor de muncă remote: Open space-urile imense, în care membrii unei echipe lucrau umăr la umăr, nu mai reprezintă o variantă potrivită

Pluria, un „Uber“ al spaţiilor de muncă remote: Open space-urile imense, în care membrii unei echipe lucrau umăr la umăr, nu mai reprezintă o variantă potrivită

Andrei Creţu, fondator al Pluria: În câteva luni, mai mult de 20 de companii din România au contractat serviciul Pluria pentru a oferi mai multe opţiuni de lucru angajaţilor săi. Urmează pentru noi o perioadă aglomerată, cu un interes mult mai crescut pentru serviciul nostru, odată cu planurile de revenire la birou din toamnă.

♦ Pentru întâlniri sau şedinţe de echipă, este nevoie de spaţii colaborative, iar utile în acest sens pot fi locurile de tip coworking, cafenelele sau lounge-urile din hoteluri.

Revenire treptată, un spaţiu de lucru flexibil şi reinventat, instrumente digita­le, posibilităţi de socializare faţă în faţă în siguranţă sunt câteva dintre măsurile pe care angajatorii ar trebui să le ia pentru a-şi putea convinge angajaţii să-şi reia ritmul şi modul de lucru anterior pande­miei, arată un studiu realizat de Pluria, o platformă care agregă locuri din care se poate lucra remote.

Beneficiile actualizate, respectarea legislaţiei şi măsurile de siguranţă sani­tară sunt alte criterii care influen­ţează decizia unui salariat de a se întoarce la birou.

„Un plan de revenire la sediul com­paniei trebuie să fie unul pe termen lung, atât în beneficiul organizaţiei, cât şi al mem­brilor echipei. Open space-urile imen­se, în care membrii unei echipe lu­crau umăr la umăr la biroul alocat, nu mai reprezintă astăzi o variantă po­tri­vită“, se arată în studiul Pluria.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9471
Diferență: 0,0142
Ieri: 4.9464
Azi: 4.6905
Diferență: -0,3463
Ieri: 4.7068
Azi: 5.7699
Diferență: 0,4055
Ieri: 5.7466
Azi: 4.8974
Diferență: 0,5585
Ieri: 4.8702