Policolor pune pe roate o fabrică nouă în Militari în aprilie 2019 şi pariază pe dezvoltare. David Jordan, CEO: În Bulgaria ne-am extins printr-o achiziţie, am putea face la fel şi în România

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ La nivel de grup, Policolor-Orgachim a avut anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 65 mil. euro, din care 28 mil. euro au venit doar din România (Policolor), adică aproximativ 45% ♦ Pentru 2018, David Jordan estimează afaceri de 72 mil. euro pentru tot grupul, România urmând să-şi păstreze ponderea în total.

Grupul producător de lacuri şi vopsele Policolor-Orgachim, controlat de fondul de investiţii Reconstruction Capital 2 (RC2), îşi creşte capacitatea de producţie de pe piaţa locală odată cu deschiderea unei fabrici noi, în zona Militari din Bucureşti. Mutarea vine în condiţiile în care compania vrea să-şi consolideze poziţia în România şi chiar să se extindă. Grupul cuprinde fabrica de lacuri şi vopsele Policolor din România şi fabrica Orgachim din Bulgaria, pe care Policolor a cumpărat-o la sfârşitul anilor ’90.

„Avem planuri legate de Policolor pentru următorii ani, vrem să valorificăm producţia din noua fabrică. Ne gândim să ne extindem businessul. Aşa cum ne-am dezvoltat printr-o achiziţie în Bulgaria, cumpărând Orgachim, la fel am putea face şi în România, să achiziţionăm un competitor, dar momentan nu există planuri concrete în acest sens”, spune David Jordan, CEO Policolor de la 1 iunie 2018.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Policolor
, fabrică
, Militari
, David Jordan
, lacuri şi vopsele
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide