Companii

Polonezii de la CCC au recrutat primul executiv român la cârma operaţiunilor locale. Anterior, Bianca Grama a lucrat timp de un deceniu pentru Marionnaud

Bianca Grama a lucrat timp de zece ani pentru retailerul de parfumerie şi cosmetice Marionnaud şi alţi zece pentru Carrefour.

Bianca Grama a lucrat timp de zece ani pentru retailerul de parfumerie şi cosmetice Marionnaud şi alţi zece pentru Carrefour.

Autor: Cristina Roşca

25.02.2022, 18:00 326

♦ Retailerul de încălţăminte şi genţi CCC, al doilea jucător din piaţa de profil după cifra de afaceri, are în România o reţea de 80 de magazine offline, plus o unitate virtuală.

Executivul român Bianca Grama a fost numită la începutul acestui an în funcţia de general manager al CCC România, al doilea cel mai important jucător de pe piaţa locală de încălţăminte, un business de aproape 200 mil. lei în 2020, ultimul an pentru care există date publice. Ea înlocuieşte în funcţie un manager polonez, pe Joanna Jozwiak, arată datele de pe platforma de socializare de business LinkedIn.

Din informaţiile ZF, Bianca Grama este primul executiv român care conduce operaţiunile locale ale CCC. Brandul a fost iniţial prezent în România în sistem de franciză, adus de grupul Peeraj (originar din Emiratele Arabe Unite), pentru ca apoi polonezii să cumpere operaţiu­nile şi să intre direct pe piaţă în 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO