Companii

Porsche Engineering România vrea să ajungă la 240 de angajaţi la finalul acestui an

Porsche Engineering România vrea să ajungă la 240 de...

Autor: Mediafax

10.03.2020, 00:00 510

Porsche Engineering România, companie implicată în proiecte de inteligenţă artificială pentru maşini autonome şi subsidiară a gigantului german Porsche Engineering Group, va recruta încă 40 de angajaţi în 2020, între ei numărându-se şi stagiari de la Universitatea Tehnică din Cluj.

Compania a încheiat anul 2019 cu o echipă de 200 de angajaţi, iar până la sfârşitul anului acesta Porsche Engineering România vrea să ajungă la 240 de angajaţi cu normă întreagă şi 24 de studenţi stagiari.

„Am investit mult în proiecte de tip concept, precum şi în activităţi de producţie, cum ar fi model based development şi web development. Ne vom dezvolta competenţele în ambele direcţii, având în vedere că acestea sunt zonele de interes către care se îndreaptă piaţa auto”, a declarat Marius Mihailovici, director general al Porsche Engineering România.

Subsidiara din Cluj a Porsche Engineering a fost implicată în numeroase proiecte în domeniul Inteligenţei Artificiale şi al conducerii autonome pentru principalele mărci ale grupului Volkswagen şi se află în avangarda evoluţiei industriei auto. Odată cu creşterea suplimentară, compania clujeană este pregătită să-şi extindă şi spaţiul de birouri cu încă un etaj, cu o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, în aceeaşi clădire în care se află acum. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO