Companii

Porsche a trecut de 700 mil. euro afaceri în 2019, cu vânzări în creştere cu 7% în 2019. Brent Valmar, director general: 2020 va fi, cu siguranţă, unul al ofensivei maşinilor electrice, segment în care vom avea până la finalul anului circa 25 de modele electrice şi hibrid plug-in

Brent Valmar, director general al Porsche România: Versiunile electrice sunt deja opţiunea cea mai avansată tehnologic

Brent Valmar, director general al Porsche România: Versiunile electrice sunt deja opţiunea cea mai avansată tehnologic

Autor: Bogdan Alecu

21.01.2020, 00:00 68

Brent Valmar, director general al Porsche România: 2020 va fi, cu siguranţă, unul al ofensivei maşinilor electrice, segment în care vom avea până la finalul anului circa 25 de modele electrice şi hibrid plug-in.

 

Porsche România, cel mai mare importator auto de pe piaţa auto locală, a încheiat anul 2019 cu 35.332 de autovehicule livrate, în creştere cu 7% faţă de anul precedent, potrivit datelor companiei.

Având în vedere creşterea vânzărilor, dacă aceasta se reflectă şi în cifra de afaceri, atunci compania a ajuns la aproape 730 mil. euro business în 2019 – cifra de afaceri include însă şi vânzările de piese de schimb, nu doar de maşini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO