Companii

Poşta Română suplimentează flota auto în perioada coronavirus: „Primele 65 de vehicule noi din totalul de 430 au ajuns în parcul auto al companiei PrioriPost. Depunem toate eforturile pentru a continua activitatea”

Poşta Română suplimentează flota auto în perioada...

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.03.2020, 13:42 268

Poşta Română, companie care ocupă primul loc în Top 100 cei mai mari angajatori din România în 2018 realizat de Ziarul Financiar, cu un număr de aproximativ 24.000 de angajaţi, a suplimentat flota auto în perioada pandemiei cu coronavirus, a transmis la solicitarea ZF Horia Grigorescu, directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română.

„Compania îşi va diversifica activitatea şi se va plia pe nevoile actuale ale clienţilor, accelerându-şi activitatea mai ales în zona de curierat rapid, activitate desfăşurată de PrioriPost. (...) Primele 65 de autovehicule Dacia Docker, din totalul de 430 de autovehicule noi (Dacia Docker şi Renault Master) au ajuns deja în parcul auto al companiei. (...) Depunem toate eforturile pentru a continua activitatea economică”, a transmis Poşta Română.

În prezent, având în context pandemia de coronavirus, 850 de angajaţi din cadrul Poşta Română lucrează de acasă, în sistem „work from home”, în timp ce salariaţii din centrele de tranzit, sortare şi distribuire lucrează în schimburi şi în grupuri de până în 50 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO