Precizie nemţească sau cum se analizează o nouă investiţie. Lidl: „După ce am construit depozitul de la Lugoj consumul de combustibil a scăzut cu 16%, iar distanţa pe ruta magazine – depozit s-a redus la 141,3 km“

23 apr 2018 Autor: Cristina Rosca

Discounterul german Lidl, prezent pe piaţa locală cu peste 220 de magazine, este unul dintre cei mai mari proprietari de depozite logistice din România cu un total de peste 17 ha, toate în proprietate.

Nemţii au patru depozite logistice amplasate în diferite colţuri ale ţării, în localităţile Nedelea, judeţul Prahova (3,8 ha), Chiajna lângă Bucureşti (4,6 ha), Iernut, judeţul Mureş (4,4 ha) şi Lugoj, judeţul Timiş (4,4 ha) şi construiesc un al cincilea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Precizie nemţească
, investiţi
, Lidl
, depozit
, Lugoj
, combustibil
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide