Companii

Preh, producător de componente pentru Mercedes şi BMW, caută 140 de oameni pentru fabrica din Ghimbav. Producătorul din Braşov a angajat şi în 2019 peste 300 de oameni

Preh, producător de componente pentru Mercedes şi BMW,...

Autor: Laurentiu Cotu

08.12.2020, 16:45 1294

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi şi BMW, are dispo­nibile în prezent aproximativ 140 de locuri de muncă pentru fabrica din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, cele mai multe joburi fiind pentru montatori electromecanici (70) şi pentru muncitori necalificaţi la asam­bla­rea, montarea pieselor (45), po­tri­vit AJOFM (Agenţia Jude­ţea­nă pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă) Braşov.

Compania are disponibile şi posturi pentru controlori ca­li­tate, confecţioneri circuite in­te­grate, dar şi pentru progra­ma­tori, proiectanţi sau teh­ni­cieni, conform AJOFM Braşov. Preh România a ajuns anul trecut un număr mediu de 1.833 de angajaţi, cu 300 de oameni mai mulţi decât în 2018, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Preh România a finalizat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 1,26 mld. lei (267 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO