Companii

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s, a investit 7 mil.lei într-un nou Drive-Thru la Oradea, a patra inaugurare din 2022, şi ajunge la o reţea de 96 de unităţi

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de...

Autor: Roxana Rosu

23.12.2022, 12:03 1994

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, continuă extinderea reţelei prin deschiderea restaurantului cu numărul 96, în Oradea, după o investiţie de 7 milioane de lei.

Restaurantul de tip Drive-Thru este al treilea restaurant McDonald’s din Oradea şi, totodată, al patrulea restaurant inaugurat de McDonald’s în România în acest an. 

„Prin inaugurarea celui de-al 96-lea restaurant McDonald’s în România încheiem un nou an în care ne-am atins obiectivele de expansiune şi dezvoltare la nivel naţional. În acelaşi timp, ne bucurăm să creăm noi oportunităţi şi să extindem echipa McDonald’s din Oradea, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant din oraş. Pentru că fiecare restaurant aduce şi o importantă investiţie prin crearea de locuri de muncă pentru comunitatea locală”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

McDonald’s a deschis în acest an patru noi restaurante de tip Drive-Thru, în Arad, Iaşi, Târgu Jiu şi, respectiv, Oradea.

Reţeaua are 96 de restaurante în 29 de oraşe, dintre care 50 restaurante cu McDrive şi 53 de cafenele McCafé. Premier Restaurants România  are 5.300 de angajaţi în aceste restaurante.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante şi are 9000 de angajaţi, servind peste 150 de milioane de clienţi anual, în cele 6 pieţe. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO