Companii

Prima extindere a Farmaciei Tei cu Dedeman în acţionariat: compania anunţă deschiderea celei de-a şaptea farmacii, în parcul industrial Metav din nordul Capitalei

Roxana Maftei, proprietara Farmaciei Tei, a început businessul din retailul farma în 1992, cu prima farmacie deschisă în zona bulevardului Tei din Capitală.

Roxana Maftei, proprietara Farmaciei Tei, a început businessul din retailul farma în 1992, cu prima farmacie deschisă în zona bulevardului Tei din Capitală.

Autor: Georgiana Mihalache

27.06.2022, 10:30 1944

♦ Farmacia Tei a închiriat în toamna lui 2020 un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătraţi în parcul industrial Metav din nordul Bucureştiului pentru consolidarea distribuţiei într-un singur depozit. ♦ „O nouă locaţie Farmacia Tei se va deschide în curând“, anunţă compania.

Farmacia Tei, businessul creat de antreprenoarea Roxana Maftei, va ajunge la şapte unităţi, potrivit unui anunţ al companiei, după deschiderea unei noi farmacii în Bucureşti, în parcul industrial Metav, lângă aeroportul Băneasa.

Pe o suprafaţă de circa 10.000 mp, închiriată în toamna lui 2020, Farmacia Tei va avea şi un depozit de medicamente, alături de o nouă unitate farmaceutică.

Noua farmacie iese din tiparul de extindere urmat până acum de Farmacia Tei, care a intrat în principal în zonele aglomerate din Capitală, cum sunt cartierul Tei (unde a fost şi prima unitate deschisă), Dristor, Barbu Văcărescu sau în centre comerciale, cum sunt Vivo Constanţa sau Plaza Bucureşti. Zona din nordul Bucureştiului unde urmează extinderea brandului Tei este una de birouri, însă s-a dezvoltat şi în partea rezidenţială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO