Companii

Prima mişcare după o tranzacţie dulce: directorul general al Kandia preia şi funcţia de conducere la Supreme Chocolat

Prima mişcare după o tranzacţie dulce: directorul general al Kandia preia şi funcţia de conducere la Supreme Chocolat

Autor: Roxana Petrescu

17.01.2012, 17:56 831

Mihuţ Crăciun, directorul general al producătorului de ciocolată Kandia Dulce a preluat şi funcţia de conducere a Supreme Chocolat, în contextul în care la finalul anului trecut Kandia, un brand care a rezistat în ultimii 120 de ani într-o piaţă invadată de multinaţionale, a preluat Supreme Chocolat, producătorul Primola.

Kandia este deţinută de una dintre cele mai bogate familii din Austria iar Supreme este o afacere creată de doi fraţi libanezi, Jihad şi Johnny Jabra. Ambele companii au unităţi de producţie în Bucureşti.

"Kandia Dulce şi Supreme Chocolat vă aduc la cunoştinţă alăturarea celor două companii in cadrul grupului Kandia. Ca urmare a acestei operaţiuni (achiziţia de către Kandia a Supreme - n.red.) a intervenit şi schimbarea managementului societăţii Supreme Chocolat, acesta fiind în prezent reprezentat de Mihuţ Crăciun, desemnat admnistrator al Supreme alături de Silvian Milea. Mihuţ Crăciun este totodată şi directorul general al Kandia Dulce şi va răspunde de conducerea ambelor societăţi", se arată într-un comunicat al Kandia. Anterior acestei schimbări, businessul Supreme Chocolat era condus de Jihad Jabra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO