Companii

Prima mutare a acţionarului Starbucks: aduce un administrator polonez peste operaţiunile locale

Oksana Staniszewska

Oksana Staniszewska

Autor: Cristina Roşca

06.07.2016, 00:00 495
Compania poloneză AmRest, acţionarul lanţului de cafenele Starbucks în România, a numit-o pe Oksana Staniszewska în funcţia de administrator al operaţiunilor locale pentru un mandat de patru ani ce a început de la 1 iunie.

Aceasta este prima mutare publică a polonezilor pe piaţa locală de la intrarea în acţionariatul Starbucks România în urmă cu puţin mai bine de un an.

Executivul polonez lucrează pentru AmRest de mai bine de un deceniu, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcţii, de la talent development director la CPO (director de dezvoltare produs), potrivit profilului ei de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

O parte a carierei ea şi-a pe trecut-o în Rusia la AmRest, unde a fost director de re surse umane iniţial, iar apoi director administrativ.

Această funcţie ea o mai deţine şi astăzi, alături de cea de director operaţional în Rusia şi director de produs la nivel de grup, conform aceleiaşi surse. Grupul polonez Am Rest a intrat anul trecut pe piaţa locală prin pre luarea francizei Starbucks despre care spune că este cea mai bună piaţă din punctul de vedere al profitabilităţii. AmRest este prezentă pe 13 pieţe, cele mai multe din Europa, dar şi în SUA sau China.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO