Companii

Prima semifinală de la Campionatul European de Fotbal se vede în vânzările teraselor din Bucureşti: creşteri de 50-60% faţă de o zi normală, iar locurile sunt ocupate şi pentru finală

Prima semifinală de la Campionatul European de Fotbal se...

Autor: Miruna Diaconu

08.07.2021, 10:05 64

♦ Meciul de fotbal dintre Italia ÅŸi Spania a fost prima competiÅ£ie din campionatul european de fotbal care s-a simÅ£it în vânzările barurilor ÅŸi teraselor din BucureÅŸti.

Prima semifinală de la Campionatul Euro­pean de Fotbal în care au jucat Italia şi Spania s-a simţit în vânzările teraselor din Bucu­reşti, astfel că au existat localuri în care creş­terea vânzărilor a fost chiar şi de 50-60% faţă de o zi de marţi normală, iar aşteptările sunt la fel de bune şi pentru cele două meciuri care mai sunt de disputat.

Centrul Vechi a fost căutat de iubi­torii de fotbal care au vrut să vizioneze prima semifinală a campionatului european de fotbal. Oktoberfest Pub a avut aseară toate lo­curile ocupate, iar creşterea vânzărilor a fost chiar şi de 50-60% faţă de o zi normală de marţi.

„A fost plin aseară, pentru o zi de marţi a fost creştere de 50-60% faţă de una normală. Noi avem printre cele mai mici preţuri din centrul vechi, iar bonul mediu a fost în jur de 100 lei, oamenii au consumat circa 300 de litri de bere. Ne aşteptăm ca şi pentru cea de-a doua semifinală vânzările să crească tot cu 50% faţă de o zi normală de miercuri. Pentru finala de duminică avem deja rezervări, sperăm să avem o creştere de 30% a vânzărilor“, spune Cătălin Berbece, manager la Oktoberfest Pub din centrul vechi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO