Companii

Primăria Medgidia, din judeţul Constanţa, a scos la licitaţie două parcele de teren intravilan ce au 100 de hectare

Primăria Medgidia, din judeţul Constanţa, a scos la...

Autor: Florentina Niţu

11.04.2022, 16:30 197

♦ Niculae Păun, viceprimar, Medgidia: Ne dorim să atragem noi investitori, dar nu s-a prezentat nimeni la licitaţia pentru zona parcului industrial. O să o reluăm.

Primăria Medgidia, din judeţul Con­stanţa, a anunţat că vinde mai mul­te parcele de teren intravilan, pen­tru a construi un parc indus­tri­al, iar două dintre parcelele scoase la licitaţie în data de 24 martie au o suprafaţă de 524.049 mp (peste 52 hectare), res­pec­tiv o suprafaţă de 441.702 mp (peste 44 hectare), potrivit unui anunţ publicat de primărie.

„Ne dorim să atragem noi inves­ti­tori, dar nu s-a prezentat nimeni la lici­taţia pentru zona parcului indus­trial. O să o reluăm. Preţul de pornire al celor două parcele este de 5-5,4 euro/mp“, a spus pentru ZF Niculae Păun, vice­primar al oraşului Medgi­dia. La un preţ de pornire de 5-5,4 euro/mp, pre­ţul celor două parcele se apropie la 5 mil. euro, conform calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO