Companii

Primăria Medgidia, judeţul Constanţa, a scos la licitaţie două parcele de teren intravilan care au 100 de hectare

Primăria Medgidia, judeţul Constanţa, a scos la...

Autor: Florentina Niţu

11.04.2022, 00:08 505

Primăria Medgidia, judeţul Con­stanţa, a anunţat că vinde mai mul­te parcele de teren intravilan, pen­tru a construi un parc indus­tri­al, iar două dintre parcelele scoase la licitaţie în data de 24 martie au o suprafaţă de 524.049 mp (peste 52 hectare), res­pec­tiv o suprafaţă de 441.702 mp (peste 44 hectare), potrivit unui anunţ publicat de primărie.

„Ne dorim să atragem noi inves­ti­tori, dar nu s-a prezentat nimeni la lici­taţia pentru zona parcului indus­trial. O să o reluăm. Preţul de pornire al celor două parcele este de 5-5,4 euro/mp“, a spus pentru ZF Niculae Păun, vice­primar al oraşului Medgi­dia. La un preţ de pornire de 5-5,4 euro/mp, pre­ţul celor două parcele se apropie la 5 mil. euro, conform calculelor ZF.

Parcul industrial va fi construit pe te­renul amplasat între municipiul Medgidia şi Valea Dacilor, de-a lun­gul DJ 381, conform informaţiilor oferite de reprezentanţii de la pri­mărie.

Presa locală din judeţul Constanţa a scris la începutul acestui an că primăria Medgidia va face demersurile necesare privind trecerea unor bunuri imobile teren, din domeniul public al UAT Medgidia în domeniul public al UAT judeţul Constanţa, şi pe lângă parcul industrial va fi construit un adăpost pentru animale fără stăpân.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO