Companii

Primark, cel mai important brand internaţional de modă care lipsea de pe piaţa românească, a semnat primele două contracte în Bucureşti: magazine în mallurile ParkLake şi AFI Cotroceni. Primark era un nume deja aşteptat pe o piaţă unde lider este grupul polonez Pepco, activ pe aceeaşi piaţă a preţurilor mici

Magazinele Primark sunt amplasate atât în centre comerciale, cât şi în spaţii stradale, în funcţie de oraş şi de oportunităţi.

Magazinele Primark sunt amplasate atât în centre comerciale, cât şi în spaţii stradale, în funcţie de oraş şi de oportunităţi.

Autor: Cristina Roşca

21.01.2022, 19:45 2217

♦ Primul magazin a fost anunţat oficial şi va fi deschis în mallul ParkLake din Capitală l Al doilea va fi în centrul comercial AFI Cotroceni, conform surselor ZF.

Retailerul de modă Primark din Irlanda, cunoscut pentru magazinele sale de mari dimensiuni, uneori aproape cât un hipermarket, şi pentru preţurile mici, va intra în 2022 oficial pe piaţa din România. Compania a anunţat oficial că va deschide un magazin în mallul ParkLake din Capitală până la finalul acestui an. De fapt, irlandezii au semnat şi un al doilea contract deja, cu centrul comercial AFI Cotroceni, spun sursele ZF.

Ziarul Financiar a scris în vara lui 2021 că Primark, cel mai important nume mare care lipsea de pe piaţa locală de profil, îşi pregăteşte intrarea în România, urmând a deschide primul magazin în 2022.

Decizia grupului irlandez de a intra pe piaţa din România vine în contextul în care în ultimii doi ani pieţele din regiunea Europei Centrale şi de Est au intrat pe radarul companiei. Mai exact, România devine a patra ţară din regiune unde grupul e activ, după Slovenia, Polonia şi Republica Cehă. Pe lista expansiunii viitoare se află şi Slovacia, conform anunţului făcut de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO