Companii

Primul antreprenor care pariază pe un hotel de cinci stele în Băile Herculane: Nicolae Căpuşan, proprietarul SunGarden Resort, investeşte 2 milioane de euro în renovarea hotelului Decebal

Primul antreprenor care pariază pe un hotel de cinci...

Autor: Miruna Diaconu

07.06.2023, 00:07 11925

Nicolae Căpuşan, proprietarul complexului turistic SunGarden Resort din Cluj-Napoca, pariază pe primul hotel de cinci stele din Băile Herculane. Antreprenorul a achiziţionat hotelul Decebal din Băile Herculane în 2017 şi investeşte 2 mil. euro în renovarea lui şi reclasificarea la cinci stele.

În 2022, anterprenorul a obţinut avizul de la Ministerul Culturii şi autorizaţia de construire, obiectivul fiind să finalizeze lucrările în trei ani şi să deschidă hotelul sub clasificarea de 5 stele.

„De acum ne va fi din ce în ce mai greu pentru că preţurile la materiale s-au dublat, iar preţul forţei de muncă, de asemenea. În acest context, având în vedere gradul de degradare al clădirii şi volumul mare de muncă, estimăm ca la sfârşitul lui 2025 să putem să îl dăm în folosinţă, dacă nu mai apare un nou blocaj”, spune Nicolae Căpuşan.

Nicolae Căpuşan deţine şi conduce în prezent un grup din care fac parte hotelurile SunGarden din Turda, SunGarden Therme din Dej, precum şi complexul hotelier SunGarden Resort din Cluj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO