Companii

Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului viitor, în judeţul Sibiu

Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului viitor, în judeţul Sibiu

Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality

20.09.2010, 11:51 99

Lanţul internaţional Wyndham, prezent în România prin brandurileHoward Johnson şi Ramada, va deschide în prima jumătate a anuluiviitor primul hotel sub marca Days Inn din România, în judeţulSibiu, potrivit firmei de consultanţă Trend Hospitality citată deMediafaxBusiness.

În 2009, lanţul hotelier anunţase că va deschide prima unitateDays Inn din România la sfârşitul acestui an, la acel moment fiindanalizate mai multe zone din provincie.

"Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în primajumătate a anului 2011. Unitatea se află în judeţul Sibiu şidatorită locaţiei pitoreşti şi de importanţă istorică se adreseazăsegmentelor de piaţă de recreere, tranzit şi de business. Lanţulhotelier îşi anunţase intrarea pe piaţa locală la sfârşitul acestuian, însă, ca în multe alte cazuri, în acestă perioadă, una dinproblemele care s-a dovedit a fi mai dificil de rezolvat a fostpartea de finanţare", a declarat, luni, directorul executiv alfirmei de consultanţă Trend Hospitality, Tinu Sebeşanu. Citiţi maimulte pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO