Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului viitor, în judeţul Sibiu

20 sep 2010 Ziarul Financiar

Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului viitor, în judeţul Sibiu

Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality

Lanţul internaţional Wyndham, prezent în România prin brandurile Howard Johnson şi Ramada, va deschide în prima jumătate a anului viitor primul hotel sub marca Days Inn din România, în judeţul Sibiu, potrivit firmei de consultanţă Trend Hospitality citată de Mediafax Business.

În 2009, lanţul hotelier anunţase că va deschide prima unitate Days Inn din România la sfârşitul acestui an, la acel moment fiind analizate mai multe zone din provincie.

"Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului 2011. Unitatea se află în judeţul Sibiu şi datorită locaţiei pitoreşti şi de importanţă istorică se adresează segmentelor de piaţă de recreere, tranzit şi de business. Lanţul hotelier îşi anunţase intrarea pe piaţa locală la sfârşitul acestui an, însă, ca în multe alte cazuri, în acestă perioadă, una din problemele care s-a dovedit a fi mai dificil de rezolvat a fost partea de finanţare", a declarat, luni, directorul executiv al firmei de consultanţă Trend Hospitality, Tinu Sebeşanu. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.

 
Cuvinte cheie:
Tinu Sebesanu
, Days INnn
, Howard Johnson
, Ramada
, Trend Hospitality

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide