Companii

Un producător de panouri termoizolante, unul de instalaţii şi un distribuitor de produse bio au ocupat integral a treia clădire a elveţienilor de la Artemis din Parcul Industrial Sânandrei. În Parcul Industrial Sânandrei, care se întinde pe 10,5 hectare, existau deja alte două hale

Adriana Cioca, managing director la Artemis România: A fost o perioadă dificilă, în care a trebuit să facem faţă provocărilor pandemice, dar şi ale lanţului logistic, cu privire la materialele de construcţie.

Adriana Cioca, managing director la Artemis România: A fost o perioadă dificilă, în care a trebuit să facem faţă provocărilor pandemice, dar şi ale lanţului logistic, cu privire la materialele de construcţie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.10.2022, 16:30 377

Producătorul de panouri termoizolante Kotar din Polonia, producătorul de elemente HVAC Pro Piping Products din Belgia şi distribuitorul de produse bio Pronat au închiriat integral cea de-a treia clădire pe care elveţienii de la Artemis au dezvoltat-o în Parcul Industrial Sânandrei de lângă Timişoara.

Clădirea, care se întinde pe o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi şi a atras o investiţie de peste cinci milioane de euro, a fost inaugurată în urmă cu aproximativ o lună, iar pe lângă spaţii industriale şi birouri cuprinde şi un bistro cu preparate bio, operat de Pronat.

„Dacă, la începutul pandemiei, construisem şi închiriasem deja clădirea Artemis II, în a doua parte a pandemiei am început procesul de autorizare şi construire a clădirii Artemis III. A fost o perioadă dificilă, în care a trebuit să facem faţă provocărilor pan­de­mice, dar şi ale lanţului logistic, cu privire la ma­terialele de construcţie“, spune Adriana Cioca, managing director la Artemis România.

În Parcul Industrial Sânandrei, care se întinde pe 10,5 hec­tare, existau deja alte două hale, construite în perioada 2016-2019 şi închiriate integral de companii cu activitate în industria farma, inteligenţă artificială, mobilier, comer­cializare de produse bio şi altele. Printre chiriaşi, se numără companiile Mobilier1, Stada, Ostermann şi Everseen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO