Companii

Producător român de îngheţată Alpin 57 Lux, cu sediul în Sebeş, are un nou CEO, după numirea Mihaelei Cuturescu la conducerea companiei

Producător român de îngheţată Alpin 57 Lux, cu...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2021, 10:01 2124

Producător român de îngheţată Alpin 57 Lux, cu sediul în Sebeş, judeţul Alba, are din noiembrie un nou CEO, după numirea Mihaelei Cuturescu la conducerea companiei.

Anterior, ea a ocupat poziţia de CFO al Alpin 57 Lux. 

Alpin 57 Lux are peste 500 de angajaţi şi produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri, printre care cele mai populare fiind Transalpina, Fulg de Nea, Polar şi Sandwich, Tedi (brand cu licenta, aparţinând Maspex Group Polonia).

Din 2016, Alpin 57 Lux face parte din grupul internaţional Food Union Group, jucător european important în industria de îngheţată şi produse lactate.

 „Sunt fericită şi recunoscătoare pentru încrederea acordată, de a conduce echipa dedicată şi pasionată a Alpin57Lux, în eforturile pe care le depune pentru a accelera creşterea companiei.  Am multe planuri să continui transformarea, precum şi energie şi determinare pentru acest nou capitol. Cred că trebuie să ne valorificăm punctele forte pe care le avem ca producător român cu tradiţie de lungă durată, dar să şi avem curajul să inovăm în permanenţă, în acest domeniu plin de viaţă şi efervescenţă”, declară Mihaela Cuturescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO