Companii

Producătorii din industria auto dau semne de revenire: Continental şi Michelin reiau parţial producţia. Industria auto românească va ajunge până în data de 4 mai la pierderi de aproape 4 miliarde de euro, având în vedere că o zi pierdută în industria locală reprezintă un business pierdut de 124 mil. euro

Producătorii din industria auto dau semne de revenire:...

Autor: Bogdan Alecu

14.04.2020, 00:06 1031

Producţia de componente auto dă primele semne de dezgheţ în ceea ce priveşte activitatea, reluând treptat lucrul. Situaţia vine în contextul în care KIA deja a reluat producţia în Slovacia, Volkswagen are în plan să o reia săptămâna viitoare, în timp ce Automobile Dacia şi Ford România au programată ziua de 4 mai pentru reluarea producţiei de maşini.

În tot acest timp, până în data de 9 aprilie, industria auto europeană a pierdut aproape 1,5 milioane de maşini care nu au mai fost produse din cauza pandemiei de coronavirus.

Industria auto românească va ajunge până în data de 4 mai la pierderi de aproape 4 miliarde de euro, având în vedere că o zi pierdută în industria locală reprezintă un business pierdut de 124 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO