Antreprenori locali

Producătorul Betty Ice investeşte 8 mil. euro în fabrica din Suceava

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Producătorul de îngheţată Betty Ice, cel mai mare jucător cu acţionariat românesc de pe piaţa de profil, aş­teaptă în acest an afaceri de aproxi­ma­tiv 30 mil. euro, în creş­tere cu aproxi­ma­tiv 8% faţă de anul pre­ce­dent, arată cal­culele ZF făcute pe baza in­formaţiilor furni­zate de către companie.

„2017 a fost un an bun, cu o creştere bună având în vedere că vremea a fost destul de nefavo­ra­bilă. Printre cele mai im­portante realizări din acest an se numără înce­pe­rea pro­iec­tului de extindere a fabricii, dar şi preluarea unor sarcini în companie de către fiul meu Kevin, proces care face parte din transferul către noua generaţie“, a declarat pen­tru ZF Vasile Armenean, antre­prenorul care deţine compa­nia. Betty Ice are o fabrică în judeţul Suceava, maga­zi­ne proprii în Braşov, Ora­dea, Sibiu şi Cluj-Napoca, iar în timpul verii are deschise mai bine de 100 de chioşcuri cu îngheţată în toată ţara.

Compania realizează apro­­ximativ 7% din vân­ză­rile anuale la export, li­vrând îngheţata pe cinci pieţe.

„Anul viitor, vom in­vesti apro­xi­ma­tiv opt mi­lioane de euro în ex­tin­de­rea fabricii şi în dez­vol­tarea re­ţelei de dis­tribuţie“, a mai spus antreprenorul.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Betty Ice
, inghetata
, fabrica
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide