Companii

Producătorul de cabluri electrice şi de fibră optică Prysmian din Slatina, parte a grupului italian Prysmian, afaceri de 287 mil. euro anul trecut: „Întreaga piaţă începe să se deschidă. Vedem o nevoie extinsă pentru produsele noastre“

Federico Cianciosi, chief operating officer al  Prysmian România: Pentru acest an, vrem să investim mai mult în talentele locale. Lucrăm la deschiderea unui Centru de Excelenţă la Slatina, unde vor fi pregătite noi talente care să lucreze în domeniu ca dezvoltatori SAP/IT, electricieni, ingineri, specialişti IT şi inspectori de calitate.

Federico Cianciosi, chief operating officer al Prysmian România: Pentru acest an, vrem să investim mai mult în talentele locale. Lucrăm la deschiderea unui Centru de Excelenţă la Slatina, unde vor fi pregătite noi talente care să lucreze în domeniu ca dezvoltatori SAP/IT, electricieni, ingineri, specialişti IT şi inspectori de calitate.

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2022, 19:20 3957

♦ Fabrica de fibră optică din Slatina a devenit acum cea mai  mare unitate de producţie a întregului grup italian în Europa ♦ Vom creştere capacitatea de producţie cu cel puţin 10% la Slatina ♦ Lucrăm cu celelalte fabrici ale grupului pentru a reduce impactul provocărilor în aprovizionarea cu materii prime precum cupru, material plastic, PVC.

Fabrica de cabluri electrice şi fibră optică Prysmian din Slatina, parte a grupului italian Prysmian, a finalizat anul trecut cu afaceri de 287,4 milioane de euro, în creştere cu 29% faţă de anul anterior, iar pentru acest an a bugetat creştere, potrivit oficialilor companiei.

„Fabrica Prysmian din Slatina este acum cea mai mare unitate de producţie din Europa, cea mai mare fabrică a întregului grup, dar şi fabrica care a produs 11 milioane de kilometri de fibră optică în 2021. Creşterea este una importantă, dacă anul anterior au fost produşi doar 8,7 milioane de kilometri de fibră optică“, a declarat pentru ZF, Federico Cianciosi, chief operating officer al  Prysmian România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO