Companii

Producătorul cafelei Tchibo a închis magazinul din mallul Promenada

Producătorul cafelei Tchibo a închis magazinul din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.10.2016, 00:07 3064

Tchibo România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a cafelei, a închis magazinul din Promenada Mall din Capitală la trei ani după ce l-a deschis.

Magazinul, singurul de acest tip deţinut de Tchibo în România, comercializa, pe lângă cafea, şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi obiecte şi decoraţiuni pentru baie şi bucătărie.

„Magazinul din Promenada Mall a fost un proiect-pilot şi compania a învăţat multe lucruri din acest test“, a declarat Noemi Varga, head of marketing Hungary & Romania în cadrul Tchibo. Ea adaugă faptul că Tchibo se va concentra pe segmentele de cafea şi Cafissimo (segmentul de espressoare de cafea şi capsule de cafea).

Grupul Tchibo are astfel de magazine în mai multe ţări precum Germania, Polonia sau Ungaria. De exemplu, în Ungaria grupul are nouă astfel de magazine, dar şi un magazin online, conform informaţiilor furnizate anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO