Companii

Producătorul de croissante Derpan din judeţul Galaţi: În 2020 am reuşit să ne menţinem cifra de afaceri. În 2021 vrem o creştere de 30%, dar anul a început greu. „Vindem un produs de impuls, iar clienţii noştri sunt oamenii care merg la birou, oamenii care circulă în general şi care acum lucrează de acasă“

Antreprenori locali

Derpan are o capacitate de producţie de 250.000 de croissante pe zi şi peste 270 de angajaţi.

Derpan are o capacitate de producţie de 250.000 de croissante pe zi şi peste 270 de angajaţi.

Autor: Florentina Niţu

02.04.2021, 18:00 203

Producătorul de croissante Derpan din judeţul Galaţi, controlat de fraţii Valentin şi Emil Ancuţa, a terminat anul 2020 cu o cifră de afaceri de circa 42 de mi­lioane de lei, similară cu cea din 2019, resim­ţindu-se uşor efectele pandemiei de COVID-19. Pentru 2021, antreprenorii îşi bugetaseră în luna ianuarie o creştere de 30%, însă din cauza creşterii preţului materiei prime şi a scăderii numărului de clienţi, în prezent sunt sceptici privind atingerea obiec­tivului.

„În 2020 am reuşit să ne menţinem cifra de afaceri la nivelul anului anterior. Deşi a fost un an dificil, criza se va resimţi abia anul acesta. Spre exemplu, în luna ianuarie a scăzut numărul de clienţi, iar în luna martie, preţul materiei prime a crescut cu minimum 10% la toate categoriile de produse, la margarină creşterea a fost de 40%. Noi, în 2021 vrem o creştere de 30%, dar anul a început greu“, a spus pentru ZF Emil Ancuţa, coproprietar al Derpan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO