Antreprenori locali

Producătorul de ambalaje Goldplast investeşte 800.000 de euro în fabrica din Bistriţa

Secțiune susținută de Medlife Logo

1 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de ambalaje şi ţevi din polietilenă Goldplast din Bistriţa, controlat de antreprenorul Ioan Stejerean, a accesat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 fonduri europene de 800.000 de euro pentru creşterea productivităţii companiei, cu 6% în primul an de implementare şi cu 11% în următorii ani.

Compania, care activează de 26 de ani în industria prelucrării maselor plastice, a ajuns anul trecut la afaceri de 14,5 mil. lei (3,2 mil. euro).

Această investiţie în noi utilaje va creşte producţia de ambalaje pentru retaileri şi pentru utilizatorii din diverse ramuri ale industriei alimentare, materialelor de construcţii, producţiei de mobilă, textile şi încălţăminte.

Evoluţia pieţei în domeniul nostru de activitate este una aproape constantă, fapt îmbucurător totuşi, ţinând cont de toate dificultăţile pe care le-am întâmpinat noi şi colegii noştri, din cauza restricţiilor impuse de taxele de mediu”, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii companiei Goldplast Bistriţa.

Compania fabrică şi comercializează ambalaje din polietilenă, folie pentru ambalat, sacoşe din polietilenă, pungi şi saci, dar şi ţevi de polietilenă pentru transport şi distribuţia de apă. Goldplast prelucrează în jur de 2.000 de tone de polietilenă pe an. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, ambalaje
, Goldplast
, investetie
, fabrica
, Bistriţa
, Ioan Stejerean
, POR
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide