Companii

Producătorul de cabluri auto Leoni recrutează peste 400 de oameni pentru fabrica din Beiuş, Bihor

Producătorul de cabluri auto Leoni recrutează peste 400...

Autor: Laurentiu Cotu

08.09.2022, 16:20 256

Producătorul de cabluri pentru in­dustria auto Leoni Wiring Systems Arad, parte a grupului german Leoni, cu vânzări consolidate de 5,1 mld. euro în 2021, are disponibile în prezent 424 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, la fabrica de cablaje din Beiuş, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bihor. Germanii oferă angajaţilor diferite trai­nin­guri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.

Compania Leoni Wiring Systems Arad administrează fabricile de cablaje auto din Arad, Beiuş (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, un proiect demarat de germani pe piaţa locală în 2017, când Leoni a preluat spaţiul în care a funcţionat producătorul italian de anvelope Pirelli.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO