Companii

Producătorul de componente auto Compa Sibiu a investit peste 39 mil. lei în maşini şi echipamente

Producătorul de componente auto Compa Sibiu a investit peste 39 mil. lei în maşini şi echipamente

IOAN DEAC, directorul general al Compa Sibiu, este unul dintre cei mai longevivi manageri din România

Autor: Laurentiu Cotu

21.11.2018, 00:06 475

♦ Compa este al doilea mare exportator cu capital privat românesc din economie ♦ Produsele fabricii sunt exportate în 23 de ţări, printre care Franţa, Germania, Statele Unite, Cehia, Slovacia, Belgia, Olanda, Anglia, Italia, China şi India.

Producătorul de componente auto Compa Sibiu (simbol bursier CMP) a investit în primele nouă luni din acest an 39,1 mil. lei (8,4 mil. euro) pentru achiziţia de maşini şi echipamente destinate, în principal, dezvoltării de capacităţi de producţie pentru proiecte şi produse noi, potrivit raportului financiar interimar trimestrial al companei.

Compa produce la Sibiu componente pentru sisteme de injecţie, lame, braţe şi prinderi pentru ştergătoare de parbriz, cartere centrale, flanşe şi role pentru turbosuflante, pi­nioane pentru casete de direcţie, componente pentru coloane de direcţie, arcuri, piese ştanţate, piese forjate, transmisii cardanice, ansamble mecano-sudate, componente pentru instalaţii de aer condiţionat, echipamente industriale, matriţe şi scule.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO