Companii

Producătorul de componente auto Preh, furnizor pentru Porsche, Mercedes şi Tesla, a finalizat anul 2021 cu investiţii de 13 mil. euro

Producătorul de componente auto Preh, furnizor pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

12.01.2022, 16:15 161

Producătorul de componente auto Preh România a finalizat în 2021 un program de investiţii de 13 mil. euro în dezvoltări de noi proiecte ale clienţilor Daimler, Volkswagen, BMW şi Tesla, într-o maşină de plasare a componentelor SMT (tehnologie de montare pe suprafaţa plăcilor), dar şi în  tehnologii şi linii dedicate noilor proiecte.

În 2020, Preh a realizat un program de investiţii de 15 mil. euro, în principal pentru creşteri de capacitate aferente liniilor de asamblare şi a maşinilor de SMT, cât şi pentru echiparea noii hale de logistică. 

În afară de centrul de producţie şi testare de la Braşov, compania deţine şi un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, deschis în primul trimestru din 2017, unde produce „componente electronice inovatoare pentru sistemele de operare din interiorul autovehiculelor“. Preh România a recrutat anul trecut 490 de oameni, ajungând la 2.150 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO