Companii

Producătorul de confecţii Secuiana: Vânzările pe piaţa internă au crescut peste aşteptările noastre

Pe piaţa locală compania deţine o reţea de 24 de magazine, amplasate în diverse centre comerciale şi malluri din ţară

Pe piaţa locală compania deţine o reţea de 24 de magazine, amplasate în diverse centre comerciale şi malluri din ţară

Autor: Laurentiu Cotu

06.11.2015, 00:05 357

Producătorul de confecţii Se­cuiana din Târgu-Secuiesc a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 22,5 mil. lei (5 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, datorită atât creşterii vânzărilor pe piaţa internă, cât şi a exporturilor.

În primele nouă luni, Secuiana a înregistrat o creştere de 6% a vânzărilor pe piaţa locală şi de 3,5% a expor­turilor în comparaţie cu perioada similară din 2014. Compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri totală de circa 29,5 mil. lei (6,6 mil. euro).

„Am avut capacitatea de producţie acoperită pe tot parcursul anului. Exportul a înregistrat o creştere modestă, însă vânzările pe piaţa internă au fost peste aşteptările noastre, în condiţiile în care, începând cu luna mai, au crescut vânzările medii lunare în magazinele proprii, stabilind un record faţă de perioadele similare ale anilor trecuţi“, a declarat pentru ZF Tran­sil­vania Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO