Companii

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj şi-a bugetat investiţii de 9 mil. lei în 2022, plus 45%

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj şi-a bugetat...

Autor: Cristina Roşca

27.07.2022, 17:00 151

♦ Principalele proiecte de investiţii în 2022 sunt modernizarea şi retehnologizarea producţiei, extinderea pe Amazon şi lansarea de noi articole.

Producătorul de cosmetice şi bunuri de curăţenie Farmec din Cluj are un buget de investiţii de 9 mil. lei în acest an, cu 45% mai mare decât în 2021, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Lansarea şi modernizarea de produse, extinderea vânzărilor pe platforma Amazon şi modernizarea şi retehnologizarea producţiei sunt cele mai importante trei proiecte de investiţii din acest an“, spune Mircea Turdean, executivul care conduce grupul care deţine o fabrică în judeţul Cluj. El este totodată şi acţionar în cadrul firmei.

Compania românească Farmec din Cluj-Napoca, cel mai mare producător local de cosmetice şi unul dintre jucătorii importanţi din segmentul bunurilor de curăţenie, şi-a bugetat pentru 2022 o creştere de 5-6% a cifrei de afaceri versus anul anterior. În acest context, cifra de afaceri a companiei ar ajunge pentru prima dată la pragul de 300 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO